20. DESEMBER

🎄Røst-Filmworkshop Julekalender 20. Desember! 🎄

Vi i Røst har vært så heldig å få med oss så mange utrolig dyktige unge talenter innenfor mange forskjellige fagfunksjoner. Nå som julen nærmer seg vil vi i Røst presentere noen av de fantastiske unge talentene som har vært med i årets Røst. Bastian er den neste som skal presenteres.

 

Foto: Privat

🎄Røst-Filmworkshop Julekalender 20. Desember!🎄

Bastian Bjørlykhaug Skoge(@basti.bjorlykk) går på Nordahl Grieg Videregående, på medier og kommunikasjon linjen. Bastian hadde en rolle som Marcus i filmen “Sceneteppet”. Han synes selv at han lærte mye under innspillingen.

“Jeg fikk erfare å være i skuespilleren sin sko, samtidig som jeg fikk innblikk i hvor avhengig en filmproduksjon er av at man har folk som jobber på forskjellige felt. Kameramann, lyd, lys og så videre. Resultatet er et produkt som består av veltrente folk med kunnskap og erfaring innenfor ulike medier områder, men som samarbeider.”

Han har ingen store planer om hvor han håper å være om 5 år.

“jeg tar et steg om gangen, og lar karrieren bli ført av hva som møter meg. Men jeg sikter definitivt for å jobbe innenfor et yrke hvor en form for medie er i fokus, derfor har det vært en glede å være med på dette prosjektet!”